Вътрешни и външни изолации

Извършваме монтаж на: външни топлоизолации, вътрешни топлоизолации, частична топлоизолация на един или група от апартаменти. Поставяме външни топлоизолации на части или на цели къщи, цялостна топлоизолация на малки и големи сгради. Монтираме топлоизолация – EPS, топлоизолации – XPS, или топлоизолация – NEOPOR, като материалът зависи от това каква топлоизолация ще монтирате: вътрешна или външна.

1

 

Изборът на определен материал зависи от спецификата на сградата, разположението на топлоизолацията /вън или вътре/ и е съобразена с изричното желание на клиента. Всеки наш клиент е от значение и ще получи максимално подходящата за неговият случай топлоизолационна система и цена. Цената зависи от марката на използваните материали, но и от. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат и консултират при огледа.

Способът за поставяне на топлоизолации няма значение, защото имаме собствено скеле и уникално бърза група от алпинисти. Топлоизолация от алпинисти или външна топлоизолация със скеле – работим еднакво – здраво, качествено, бързо и естетично.

Facebook